واحد بهبود تغذیه
شرح وظایف
جمع آوری آمار و تجزیه و تحلیل داده ها و ارائه نتایج به واحد زیربط تنظیم برنامه عملیاتی با توجه به وضعیت موجود و اهداف استانی پیش بینی و اجرای برنامه های آموزش تغذیه گروههای هدف براساس نیازهای منطقه ای بدست آمده از آمار ،مطالعات و بررسی ها با هماهنگی درون بخشی وبرون بخشی برنامه ریزی و اجرای کارگاههای آموزشی برای پرسنل شاغل و اجرا و نظارت بر آنها تهیه و تدوین مطالب آموزشی به منظور ارتقاء آگاهی جامعه در زمینه های مختلف تغذیه مطالعه به منظوردستیابی به آخرین اطلاعات و مهارتهای شغلی در زمینه تغذیه تهیه و تنظیم گزارش عملکرد و برنامه ها جهت ارائه به مقامات ذیربط پایش و نظارت و ارزیابی کلیه فعالیتهای مربوط به تغذیه درواحدهای تابعه با استفاده از چک لیست های موجود الف ) نظارت بر اجرای برنامه ها وطرح های مرتبط با تغذیه کودکان شامل: ارزیابی وضعیت تغذیه کودکان (انیس) برنامه طرح غذای گرم در مهد کودک ها مکمل یاری کودکان نحوه تن سنجی و تفسیر نمودار رشد توسط کارکنان محیطی برپایی کلاس های آموزش تغذیه تکمیلی وتغذیه کودک بعد از یکسالگی اجرای طرح های مداخله ای برای کاهش سوء تغذیه کودکان مشاوره کودکان مبتلا به سوء تغذیه ب ) نظارت بر اجرای برنامه ها وطرح های مرتبط با تغذیه مادران باردار شامل: ارزیابی وضعیت تغذیه مادر در ابتدای بارداری بر اساس bmi وزن گیری دوران بارداری تغذیه دوران بارداری و شیر دهی مکمل یاری مادران باردار کم خونی مادران باردار مشاوره مادران باردار مبتلا به اختلال در وزنگیری ویا سایر مشکلات تغذیه ای دوران بارداری ج ) نظارت بر اجرای برنامه ها وطرح های مرتبط با تغذیه بیماران شامل: مشاوره بیماران مبتلا به دیابت ٰ، فشار خون، بیماریهای قلبی نظارت بر عملکرد تغذیه ای در پایگاههای دیابت سایر بیماریهای روبه افزایش نظیر سرطان ها
د) نظارت بر اجرای برنامه ها وطرح های مرتبط با بهبود تغذیه جامعه شامل: نظارت بر نحوه اجرای برنامه مکمل یاری دانش اموزان( اهن یاری مکمل یاری با ویتامین D3 نظارت بر اجرای برنامه های کاهش اختلالات ناشی از کمبود ید شامل: نظارت بر فعالیت بهورزان در مناطق روستایی در زمینه مصرف نمک ید دار، ارزیابی نمک مصرفی دانش آموزان، نظارت بر توزیع و عرضه نمک های مصرفی در مراکز فروش هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه هفته سلامت روز جهانی غذا مبارزه با چاقی واضافه وزن |
معرفی واحد
خانم منیژه پیروزی( کارشناس مسئول بهبود تغذیه)
بیشتر بدانید
- بسته خدمات ویژه مراقب سلامت
- بسته خدمات ویژه کارشناس تغذیه
- بسته خدمات ویژه پزشک
-پوکی استخوان( ویژه مدیران)
- پوکی استخوان(ویژه عموم)
-راهنمای کنترل وزن کودکان زیر 5 سال(ویژه مراقب سلامت)
- راهنمای کنترل وزن کودکان زیر 5 سال(ویژه کارشناس تغذیه)
-راهنمای پیشگیری و درمان اضافه وزن و چاقی (ویژه مراقب سلامت)
-راهنمای پیشگیری و درمان اضافه وزن و چاقی (ویژه کارشناس تغذیه)
- تغذیه در بارداری و شیردهی
-تغذیه در سالمندان
- IDDدستورالعمل برنامه
-از نوشیدنی ها چه می دانید
- آنچه باید در مورد روغن ها و چربی ها بدانیم
- بسته آموزشی روغن
- تغذیه تکمیلی
- تغذیه کودکان زیر 5 سال
- تغذیه و رمضان
- تغذیه و سلامت مردان
- تن سنجی- دکتر فلاح
-رژیم درمانی برای کودکان مبتلا به سوء تغذیه
- سل
- سلامت مردان
- مجموعه آموزشی تغذیه تیم سلامت
- مجموعه آموزشی تغذیه جوانان