گروه سلامت محیط و کار
شرح وظایف
1.اجراي قانون مواد خوردني و آشاميدني و آرايشي بهداشتي
2.نظارت بهداشتي بر اماکن عمومي و مراکز تهيه و توزيع
3.نظارت بر وضعيت آب شرب
4.اجراي ماده قانون 688 قانون مجازات اسلامي = جلوگيري از اقدام عليه بهداشت عمومي
5.نظارت بر توزيع مواد غذايي آماده شامل نحوه ارائه ماده غذايي ، بسته بندي ، تاريخ مصرف و تاريخ توليد ماده غذايي و ... مي باشد.
6.اجراي قانون کار که فصل 4 قانون کار تکليف کارفرما را در قبال مسايل بهداشت کار تعيين کرده و در بازرسي نظارت بر نحوه اجراي فصل 4 قانون کار
7.شناسايي عموامل زيان آور محيط کار (عوامل فيزيکي ، شيميايي ، عوامل بيولوژيک ، عوامل مکانيکی ، عوامل رواني)
8.اندازه گيري عوامل زيان آور محيط کار، کنترل عوامل زيان آور محيط کار، پايش سلامت شاغلين از قبيل معاينه قبل از استخدام ، معاينات ادواري ،معاينات اختصاصی
9.بررسي وضعيت بهداشت محيط كار (سرويس هاي بهداشتي ، سلف سرويس و...)
10.سطح بندي خدمات بهداشت حرفه اي
معرفی واحد
تلفن مستیم:37630183
داخلی:2259
علی اسماعیل زاده(کارشناس مسئول سلامت محیط)
مجتبی انفرادی(کارشناس مسئول سلامت کار)
زهرا اکبرآبادی(کارشناس سلامت محیط)
انسیه میرمحتشمی(کارشناس سلامت محیط)
کاظم هاشم آبادی(کارشناس سلامت محیط)
ناصر صانعی(کارشناس سلامت محیط)
محمدرضا ذاکری(کارشناس سلامت کار)
فاطمه بیات(کارشناس سلامت کار)
تلفن های مستقیم:37675441-37630017
داخلی:2256-2257-2260