برگزاری نمایشگاه هفته سلامت

به مناسبت هفته سلامت دوم ا لی هفتم اردیبهشت ماه 96 نمایشگاه خطر سنجی در محوطه ساختمان قریشی ،پارک کوهسنگی و کتابخانه قلم برگزار شد .

با توجه به شعار سازمان بهداشت جهانی "افسردگی بیایید گفتگو کنیم " و زندگی با نشاط و امید  نمایشگاه

خطر سنجی در پارک کوهسنگی برگزار شد و حدود 150نفر در طی مدت 3 روز برگزاری نمایشگاه

از غرفه بازدید و خدمات لازم را دریافت نمودند .

جهت 120 نفر از دانش اموزان بازدید کننده از غرفه خطر سنجی علاوه بر ارائه خدمات  ،اموزشهای لازم در خصوص تغذیه و سلامت روان نیز داده شد .

در کنار ارائه خدمات و انجام مراقبتهای لازم  ،مسابقه نقاشی جهت کودکان و مسابقه بزرگسالان برگزار گردید .

هم چنین غرفه خطرسنجی در ساختمان قریشی ویژه مدیران شرکت کننده در جلسه دایر شدو

مدیران ضمن بازدید از نمایشگاه ،از غرفه خطرسنجی نیز دیدار نمودند.

علاوه بر مکانهای فوق نمایشگاه خطر سنجی در کتابخانه کانون فرهنگی قلم به مدت 5 روز دایر گردید تا نوجوانان و جوانان عضو کتابخانه با بازدید  از این نمایشگاه با مسائل بهداشتی و اطلاعات لازم در خصوص زندگی سالم وبا نشاط اگاه شوند.