اخبار جلسه آموزشی و بازآموزی بهگران و بهداشتیاران کار

جلسه آموزشی و بازآموزی بهگران و بهداشتیاران کار

جلسه آموزشی و بازآموزی در ارتباط با مسائل مختلف بهداشتی بخصوص بهداشت شغلی و سلامت کار برای 30 نفر از بهگران و بهداشتیاران کار شاغل در کارخانجات منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت شماره 3 شهرستان مشهد مقدس از ساعت 30/8 تا 12 صبح روز پنجشنبه مورخ 11/6/95 در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزارشد . در این جلسه توسط کارشناسان مختلف واحدهای ستادی ، در ارتباط با مسائل بهداشت محیط کار ، طب کار و معاینات سلامت شغلی ، ارگونومی و بهبود شرایط محیط کار ، تشکیل کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار ، شناسایی ، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط کار ، بهداشت میانسالان ، اهداف برنامه باروری سالم ، خودمراقبتی فردی و سازمانی ، انتخاب سفیران سلامت افتخاری ، لزوم رعایت مسائل ایمنی در برابر حوادث و بلایا ، شیوه های ابراز و مدیریت خشم و.... مطالبی بیان و در پایان جلسه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد .