معرفی واحد سلامت محيط و كار

واحد سلامت محيط و كار

پرسنل:
               آقاي حسین امام وردي زاده (مسئول واحد)                                       (emamverdizadeh1[at]mums.ac.ir)

خانم معصومه مبرا (کارشناس بهداشت محیط)                                           (mobarragm1[at]mums.ac.ir)

خانم انسیه میرمحتشمی(کارشناس بهداشت محیط)                                      (mirmohtashamie1[at]mums.ac.ir)

آقاي بهروز پورداد (کارشناس بهداشت محیط)                                               (poordadb1[at]mums.ac.ir)

آقای سعید دارایی باف(کارشناس بهداشت محیط)                                      (daraeebafs1[at]mums.ac.ir)

آقاي امیرحسین شريف مشهدي (کارشناس بهداشت حرفه ای)                      (sharifmah1[at]mums.ac.ir)

آقای خلیل نورعلی (کارشناس بهداشت حرفه ای)                                                    (nouralikh1[at]mums.ac.ir)

داخلي:   بهداشت محیط:   228-229-202-201

بهداشت حرفه ای : 227

تلفن : 38526762

شرح وظایف:

1.اجراي قانون مواد خوردني و آشاميدني و آرايشي بهداشتي

2.نظارت بهداشتي بر اماکن عمومي و مراکز تهيه و توزيع

3.نظارت بر وضعيت آب شرب

4.اجراي ماده قانون 688 قانون مجازات اسلامي = جلوگيري از اقدام عليه بهداشت عمومي

5.نظارت بر توزيع مواد غذايي آماده شامل نحوه ارائه ماده غذايي ، بسته بندي ، تاريخ مصرف و تاريخ توليد ماده غذايي و  ... مي باشد.

6.اجراي قانون کار که فصل 4 قانون کار تکليف کارفرما را در قبال مسايل بهداشت کار تعيين کرده و در بازرسي نظارت بر نحوه اجراي فصل 4 قانون کار

7.شناسايي عموامل زيان آور محيط کار (عوامل فيزيکي ، شيميايي ، عوامل بيولوژيک ، عوامل مکانيکی ، عوامل رواني)

8.اندازه گيري عوامل زيان آور محيط کار، کنترل عوامل زيان آور محيط کار، پايش سلامت شاغلين از قبيل معاينه قبل از استخدام ، معاينات ادواري ،معاينات اختصاصی

9.بررسي وضعيت بهداشت محيط كار (سرويس هاي بهداشتي ، سلف سرويس و...)