رواني شديد

رواني شديد: ( سايكوتيك )

پسيكوز فرم شديد بيماريهاي رواني است . افرادي كه دچار پسيكوز يا جنون مي شوند ارتباط خود را با واقعيت از دست داده و در دنياي خودشان زندگي مي كنند .

بيماري خود را باور ندارند و ديگران را مسئول مشكلات ايجاد شده مي دانند آنها حالات و تجربيات عجيبي را درك مي نمايند و صدائي را شنيده يا چيزهائي را مي بينند كه ديگران نمي شنوند يا نمي بينند .

رفتار ، تفكر و صحبت هاي غيرعادي بيماران رواني شديد باعث مي شود اين بيماران نتوانند با شرايط محيطي خود سازگاري پيدا كنند ، لذا در مسؤليت هاي خانه داري ، شغلي و اجتماعي دچار اختلال مي شوند .

انواع بيماري هاي رواني شديد :

- اسكيزوفرنيا

- مانيا و افسردگي ( افسردگي دو قطبي )

درمان

- دارودرماني