معرفی واحدهای دندانپزشکی فعال

معرفي واحدهاي دندانپزشكي فعال

مراكز دارای خدمات دندانپزشکی شهري

شهید بهشتی – ادویه چی – کوی امیر – قائم(پایگاه دانش آموزی امام علی) ، شهید قدسی ، سجاد

مراكز دارای خدمات دندانپزشکی روستائي

فرخد – همت آباد – خلق آباد – قرقی سفلی

دریافت نقشه مناطق تحت پوشش

مراکزی که دارای خدمات دندانپزشکی نباشند  می توانند جهت انجام خدمات به مراکزی که درپایین معرفی می شوند مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت انصار ، چمران، امام هادی جهت انجام خدمات دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی (آدرس: بهشتی 20 ، تلفن 38404036) مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت احمدی ، رفقی، موسوی قوچانی ، جهت انجام خدمات دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت ادویه چی (آدرس : سیمتری احمدآباد، ابوذر15، تلفن 38403778) مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت شهری آبکوه ، خواجه ربیع، شهرک سیمان جهت انجام خدمات دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت کوی  امیر(آدرس: ولی عصر 16 ، امیر 15، تلفن 37660750) مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت مجلسی، امام رضا، عباس آباد، سیلو ، سلمان فارسی، وصال، ولیعصر، ایثارگران، طباطبایی جهت انجام خدمات دندانپزشکی به پایگاه امام علی مستقر درطبقه همکف مرکز خدمات جامع سلامت قائم (آدرس: پاستور 20، تلفن 38434182) مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت ارشاد، فرامرز عباسی جهت انجام خدمات دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت قدسی(آدرس: انتهای سناباد، تلفن 38451552) مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت روستایی معین آباد، کارده، مارشک جهت انجام خدمات دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت روستایی فرخد مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت روستایی کاظم آباد، قدس جهت انجام خدمات دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت روستایی خلق آباد مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت روستایی فارمد، شهری مهرگان  جهت انجام خدمات دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قرقی سفلی مراجعه نمایند.

مراکز خدمات جامع سلامت روستایی سیس آباد جهت انجام خدمات دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت روستایی همت آباد مراجعه نمایند.

2 – معرفي خدمات سطح يك ، دو و سه

الف – سطح يك : شامل آموزش و معاینات و ثبت اطلاعات در سامانه و ارائه خدمت وارنیش فلوراید که در پایگاهها  و مراکز خدمات جامع سلامت ارائه می شود.

ب – سطح دو : شامل خدمات جرم گیری ، ترمیم دندان و فیشورسیلانت دندان (بستن شیارهای عمیق دندانهای شش) کشیدن و تجویز دارو که در واحدهای دارای یونیت دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت ارائه خدمت می شود

ج – خدمات سطح سه : شامل درمان ریشه ، روکش دندان ، پروتز دندان و... که در واحدهای واگذاری به بخش خصوصی این خدمات با اولویت خدمات سطح یک و دو ارائه می شود.

تبصره 1 : تعرفه انواع خدمات دندانپزشكي قابل ارائه در مراكز خدمات جامع سلامت شهر و روستا با تعرفه دولتی که تقریباً 50% تعرفه بخش خصوصي مي باشد ارائه می گردد.

تبصره 2 : جمعیت دانش آموزی مدارس نواحی یک ، سه ، چهار ، تبادکان و قسمتی از ناحیه دو تحت‌پوشش این مرکز می باشند.

3– معرفي نوع مراجعين سطح يك و دو :

الف – گروههاي هدف شامل : كودكان زير 14سال - مادران باردار و شيرده و سالمندان

ب – سايرين شامل : همه افراديكه در ليست گروه هدف قرار  نمي گيرند.