مسئول روابط عمومی : خانم آرزو معصومی   (masoumikha1[at]mums.ac.ir)

داخلی : 241

سال 1391

آبان : اولین همایش شهر سالم در منطقه کوی امیر در تاریخ 27/8/91 با حضور فرماندار محترم شهرستان مشهد مقدس و روسا و مدیران ادارات مرتبط با پروژه و 150 نفر از رابطین فعال منطقه در محل تالار فرهنگیان آموزش و پرورش منطقه تبادکان برگزار گردید. در این همایش پس از سخنرانی آقای موحدیان فرماندار شهرستان مشهد دکتر عرب نژاد رئیس مرکز بهداشت شماره 3 شهرستان مشهدو آقای جعفر زاده شهردار منطقه 2 گزارشی از اقدامات انجام شده در منطقه را ارائه نمودند. پس از آن 5 نفر از رابطین بهداشتی منطقه بعنوان نمایندگان کارگروههای مردمی به بیان مشکلات موجود در منطقه پرداختند.

-شهریور :برگزاری مراسم بزرگداشت روز بهورز در تفریحگاه ییلاقی روستای رضوان توسط مرکز بهداشت شماره 3 مشهد

بهورزی یکی از راه های تقرب به حضرت ربوبی ، وظیفه ای الهی - انسانی و نیل به تعالی و تکامل است. در دستورات دین مبین اسلام آمده است کسانی که عمل صالح خود را آشکار نمی سازند ، خداوند آن عمل را با درخشش بیشتری به همگان نشان خواهد داددر تاریخ 28/6/91 واحد هماهنگی وتوسعه شبکه مرکز بهداشت شماره 3 مشهد همزمان با ولادت با سعادت حضرت معصومه (ص) اقدام به برگزاری مراسم بزرگداشت روز بهورز با حضور مسئولین مراکز بهداشت شهرستان واستان با تلاوت آیاتی از کلام اله مجید شروع وضمن قدردانی از زحمات بهورزان توسط رئیس مرکز بهداشت شماره 3 شهرستان مشهد وبا تاکید بر اهمیت نقش بهورزان درارتقا آگاهی وسطح سلامتی مردم وکاهش چشمگیر بیماریها در مناطق روستایی، از چهارنفر بهورز نمونه شهرستانی با اهداجوایز ولوح تجلیل بعمل آمد .سپس با برگزاری مسابقه علمی وعمومی به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید ضمنا به کلیه بهورزان لوح تبریک وتقدیر وتشکر از زحمات انها تقدیم شد وسپس با صرف ناهار مراسم پایان یافت.

-مرداد :برگزاری مراسم افطاری جهت اعضای شورای رابطان سلامت در مرکز بهداشت شماره 3 مشهد

داوطلبان سلامت با کار داوطلبانه خود وافزایش اگاهی های بهداشتی در محلات در ارتقا سطح سلامت جامعه اثر گذار می باشند لذا واحد مشارکت مردمی مرکز بهداشت شماره 3در راستای ترغیب وتشویق این گروه خودجوش وایجاد جو صمیمیت ودوستی هرچه بیشتر در ایام ماه مبارک رمضان ماه ضیافت الهی اقدام به برگزاری مراسم افطاری ،برپایی نماز جماعت ،برگزاری کلاس اموزشی توسط واحد بیماریها ومطرح نمودن برنامه های مرتبط خصوصا موضوع ایدزوبرگزاری مسابقه واهدا جوایز بین شرکت کنندگان نمود در این برنامه ها تعداد 60نفر ازاعضای شورای رابطان سلامت مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش وجمعی از کارشناسان حوزه سلامت شرکت داشتند.

فروردین : حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشورمان از حساسیت ویژه برخوردار است .با توجه به وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری در جهان ومنطقه وبا توجه به بروز وگسترش اپیدمی پولیو در تاجیکستان وسایر کشورهای آسیا میانه وافزایش مخاطرات به دلیل وقوع سیل ونگرانی از ورود مجدد بیماری ،برای پیشگیری از استقرار ویروس درکشورهای عاری از پولیو ودر جهت حفظ دستاوردهای حاصله از عملیات تکمیلی ایمن سازی خانه به خانه در محدوده مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش مرکز بهداشت شماره 3 به همت واحد بیماریهااز تاریخ 26/1/91 شروع گردیده که دراین طرح 40 تیم بهداشتی عملیات واکسیناسیون را اجرا خواهند نمود.